GARANTIE

Ga gerust de weg op met onze verlengde garantie!

GARANTIE

Fabrieksgarantie

Een fabrieksgarantie van 2 jaar wordt standaard toegepast vanaf de eerste inschrijving. Tevens bieden diverse merken de mogelijkheid aan om een fabrieksgarantie te verlengen (ook na aankoop zolang de fabrieksgarantie loopt). Deze is steeds geldig in heel Europa.

Wettelijke garantie

De Europese wetgeving verplicht elke handelaar die een auto aan een particulier verkoopt om een garantieperiode mee op te nemen in de overeenkomst. Er kan afgeweken worden van deze regelgeving indien de gebreken mee in de overeenkomst en factuur staan.

Een handelaar die een auto aan een particulier verkoopt, is altijd verplicht om garantie te geven. Dit is een Europese wet en voor iedereen verplicht. Tenzij de verkoper op voorhand de gebreken bekendmaakt en dit zo op de overeenkomst / factuur laat zetten.

Ecomotive Solutions gaat steeds na of de wettelijke garantie ook van toepassing is in België. Indien dit niet het geval is kan u bij ons opteren voor een garantie Elite Plus.

Verlengde garantie Elite Plus

Een Real Garant garantie biedt u de mogelijkheid om een garantie op te nemen (12 tot 36 maanden) om met een gerust hart te genieten van uw aankoop.

Vragen met betrekking tot garantie?

Contacteer ons